To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Omáčka z plísňového sýra
Dort od krtka
Kokosová roláda jednoduše
Vepřové koleno v zelí
Výborný losos
Kelímková bábovka z jogurtu
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Kančí guláš s bramborami
Mexická kuřecí polévka
Pizza Margherita
Třešňový koláč s tvarohem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Hrnková bublanina s třešněmi
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Jahodový cheesecake do skleničky
Poke bowl s lososem
Sněhová roláda