To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Přírodní řízek
Plněný zapékaný květák
Muffiny z žitné mouky
Česnečka po česku
Placek ze strouhanky
Club Sandwich
Smažený tvarůžek v hermelínu
Smažená kapusta
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Tortilly s masovými kuličkami
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.