To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Omáčka Guacamole
Valašská zelňačka s houbami
Jahodové knedlíky-nejrychlejší
Zapečené těstoviny s pudinkem
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Francouzský křehký jablečný koláč
Hřibová čalamáda tety Liduš
Jahodové řezy - smetanové
Zeleninové ratatouille
Cuketové cannelloni s ricottou
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami