To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houby na smetaně
Jáhlová polévka s houbami
Musaka z cuket
Nepečený tvarohový dort s ovocem II.
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Nepečené kokosové kostky
Pivní marinované špízy
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Domácí lučina
Bublanina s ostružinami
Bleskové kuře na paprice