To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lososová pomazánka
Rychlé langoše
Caesar salát jako z restaurace
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Jarní vývar s nudlemi a zeleninou
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Zeleninová česnečka s kroupami
Rybí steak
Pikantní kuřecí srdíčka
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami
Vanilkový cheesecake