Vařila jsem přesně podle tohoto návodu,nějak mi nedošlo,že je v receptu i paprika,takže jsme jí tam pak musela dodat.... Při zalití zelí vodou s vařenými bramborami neměla polévka vůbec chut,takže jsem pak musela dochucovat jak blázen...Polévka je nakonec dobrá,jelikož se stále a stále učím vařit,posloužil mi recept dobře jako inspirace a správný pracovní postup,jinak tedy to koření vám v receptu úplně chybí.... :-(
Vodu z vařených brambor bych NIKDY dál nepoužíval! Dělají to jen líní amatéři. :-S
Ale co ta paprika? 1ks sladká a 1 ks pálivá, ale v receptu jsem ji nenašel..
Super polévka! Pridal jsem bobkovy list, nove koreni, 1/2 slepiciho bujonu a hrst cerstvych hub :-).
je moc dobrá, ač začátečník, povedla se mi, dávám za 1
dokolnala polevka moc dobra.
Dobrý den, prosím Vás kolik zhruba by mělo být toho zelí? Děkuju!
uzasna polevka se povedla manzel ji tedka po me chce kazdy den)))) 8-)
Luxusní polévka. <3 Já jsem přidal ještě pár kousků bobkového listu, nového koření a celého pepře.
Fakt dobrý, díky..
Vynikající recept. Jen doporučuji. Přidala jsem sušené houby a nakonec zamíchala lžíci kečupu (rada od ségry). Mňam mňam....
Jednoduché,rychlé a dobré
Moc dobrej recept.
Dobrý, zelí máme domácí a klobásky z nutrie taky.
Skvělá! Chci si jen ověřit - ta paprika se přidá do základu? Nebo jinak? Já jí tedy přidala po klobáse, tak snad to bylo dobře.
rychlé a výborné :)
Polevka je super. Akorat jsem pridala bujon a take koreni nove koreni, cerny pepr, a bobkovy list. Nakonec pak majoranku a byla jako od babicky. MNAM !!!!
Konečně dobrá zelňačka vtom množství které tu jsou. Jednoduše a jasně popsaný postup. A hlavně polévka je super!
Výborná polívečka, jen jsem přidala při vaření zelí celý pepř, nové koření a bobkový list a taky na konci hoooodně cukru
Super děkuji a doporučuji všem.
okulit zelí - něco jako nechat ho přejíít tím olejem s kobásou, ne přímo smažit, spíš prohřát, aby se spojila vůně masa a zelí
Co je to "OKULIT ZELÍ" ?
zuzo jak se píše vinikající, podívej se do slovníku
hrubej chálec
Co je to OKULIT zelí?
polévka je vinikající
Dobrej recept
Já to vařím podobně, jen s tím rozdílem, že do ní nedávám česnek a polévku nezahušťuji mlékem, či smetanou s moukou, ani případně jížkou, ale propasíruji do ní přes sitko část uvařených brambor. V polévce se pak zvýrazní chuť kasaného zelí.