![Zelná polévka Zelná polévka](https://ms3.ostium.cz/instance/web-recepty/jlW0gHkU/h222w297t.jpg)
Už jsem ji dělala asi 5x a pokaždé byla do drobku sněžená - vynikající. Dávám velikou jedničku.
Pomazánka je výborná! Nikdy jsem se zelím pomazánku nedělala, měla jsem trochu obavy, jaké to bude, ale je opravdu dobrá. zelí jsem raději 1x propláchla a na závěr jsem ji trošku připepřila, jinak podle receptu.
Možná taky můžu poradit jeden způsob jak naložit s kysaným zelím: z lístkového těsta vykrájím hrníčkem kolečka, na spodní dám lžičkou hromádku propláchntého a zcezeného kyselého zelí, dalším kolečkem připlácnu, okraje zamáčknu, potřu ušlehaným vajíčkem, posypu kmínem nebo paprikou nebo strouhaným sýrem a šoupnu do trouby, peču do zezlátnutí.
Iris, nechcem si prihrievať vlastnú polievočku, ale skúste "Zelné krokety se sýrovou omáčkou" alebo Smažené palačinky".
Také mám ještě kysané zelí a stále přemýšlím, co s ním, aby to nebyl stále jen segedin nebo halušky. Určitě vyzkouším.