Dala jsem tam 200g mouky a přidala jsem trochu strouhanky (asi pol.lžíci) a dělala jsem to na pánvičce na trošce oleji. Přítel si báječně pošmáknul (dělala jsem jen takové menší placičky, skoro jako na podšálek malého hrnčeku. A suché nebyly. :-)
Výška těsta by měla být tak 1 cm,a pečení bych doporučil na méně než 230 C.Tak 180 je dostačující.Když začne placka na povrchu růžovět,je hotovo.U nás na Šumavě,odkud pocházím,se nedělala jako hlavní jídlo,ale byla na stole po celý den a kdo měl právě hlad utrhl si z placky kolik chtěl.Zvláště ji měl rád náš děda.Ještě doporučuji nešetřit na kmínu.
Tak jsem dnes tvořila tento recept k obědu....a vznikla z toho vysušená placka. A to jsme do něj přidali i vodu a sůl, aby šlo těsto vůbec vymíchat. Nechybí v receptu nějaké suroviny?Kdyby bylo šťavnatější, tak by to mohlo být OK.