• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zelná buchtička
Napište svůj komentář k receptu

Zelná buchtička

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zelná buchtička
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      sklenice kysané zelí
    • 0,50
      kg brambory
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks vejce
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka pepř mletý
    • slunečnicový olej
    • mouka
    • 3
      ks párky nebo kousek uzené klobásy, lze i nakombinovat

Postup přípravy receptu

1
Vytvoříme těsto jako na bramborák - nastrouhané brambory ochutíme česnekem, solí, pepřem, kmínem a majoránkou, zahustíme moukou. Na vymazaný a vysypaný pekáček dáme polovinu bramborového těsta, poklademe uzeninou nakrájenou na kousky, položíme uvařené, vychladlé zelí a posypeme na tuku dozlatova osmaženou cibulí a přikryjeme zbytkem těsta. Dáme péct asi na 40 min. do vyhřáté trouby.
2
Je to moc dobré teplé i studené.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zelná polévka

Zelná polévka

Zelná polévka s klobásou

Zelná polévka s klobásou

Zelná polévka s drožďovými nočky

Zelná polévka s drožďovými nočky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pippiva
    pippiva | 10. 6. 2012 16:44

    Prosim opravit mnozstvi brambor, melo by byt 1,5 kg. Pise to i autorka v komentari. A jeste maly dotaz: 1 sklenice kysaneho zeli o jake hmotnosti? Do ceskeho obchodu to mam trochu z ruky, tady se daji koupit jen takove male konzervy.

  • Jana Kutačová | 11. 8. 2006 11:51

    Leni: to mělo být 1 a půl kilo brambor,asi jsem se překlepla.Omlouvám se.Jsem ráda,že se to povedlo i tak.Já to dávám na o něco menší pekáček.:o)

  • Adéla Najmanová | 5. 8. 2006 13:51

    Výborný recept! Opravdu si celá rodina pošmákla!Akorát jsem to dělala na velký pekáč (32cm x 42cm) a na horní vrstvu mi nevystačilo skoro žádné bramborákové těsto, a to jsem těsto zadělala z 1,3kg brambor... Jinak chuťově opravdu báječné!

  • Lenka Sch. | 29. 5. 2006 17:24

    Včera večer jsme si recptík přečetli, dneska už uvařili a je to oravdu moc dobroučký :o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Kmín Kysané zelí Majoránka Mouka Párky Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové plátky na medu

Vepřové plátky na medu

Crepes suzette - palačinky po francouzsku

Crepes suzette - palačinky po…

Krůtí stehno trochu na divoko

Krůtí stehno trochu na divoko

Kuřecí kousky s nivou a smetanovou omáčkou

Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…

Mufloní kýta

Mufloní kýta

Řezy z pudinku

Řezy z pudinku

Vepřová pečeně Robert

Vepřová pečeně Robert

Pribiňáčkové řezy

Pribiňáčkové řezy

Chalupářova vepřovka s bramborem a zeleninou

Chalupářova vepřovka s bramborem a…

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

151
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Kuskus se zeleninou a…
95
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
92
Houbové rizito (rýže) po našem
Houbové rizito (rýže) po…
63
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
48
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Drsná slova Lucie Vondráčkové: Proč nepečuje o přítele po operaci!

Drsná slova Lucie Vondráčkové: Proč nepečuje o přítele po operaci!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Zelná buchtička
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact