• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zelná buchtička
Napište svůj komentář k receptu

Zelná buchtička

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zelná buchtička
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      sklenice kysané zelí
    • 0,50
      kg brambory
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks vejce
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka pepř mletý
    • slunečnicový olej
    • mouka
    • 3
      ks párky nebo kousek uzené klobásy, lze i nakombinovat

Postup přípravy receptu

1
Vytvoříme těsto jako na bramborák - nastrouhané brambory ochutíme česnekem, solí, pepřem, kmínem a majoránkou, zahustíme moukou. Na vymazaný a vysypaný pekáček dáme polovinu bramborového těsta, poklademe uzeninou nakrájenou na kousky, položíme uvařené, vychladlé zelí a posypeme na tuku dozlatova osmaženou cibulí a přikryjeme zbytkem těsta. Dáme péct asi na 40 min. do vyhřáté trouby.
2
Je to moc dobré teplé i studené.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zelná polévka

Zelná polévka

Zelná polévka s klobásou

Zelná polévka s klobásou

Zelná polévka s drožďovými nočky

Zelná polévka s drožďovými nočky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pippiva
    pippiva | 10. 6. 2012 16:44

    Prosim opravit mnozstvi brambor, melo by byt 1,5 kg. Pise to i autorka v komentari. A jeste maly dotaz: 1 sklenice kysaneho zeli o jake hmotnosti? Do ceskeho obchodu to mam trochu z ruky, tady se daji koupit jen takove male konzervy.

  • Jana Kutačová | 11. 8. 2006 11:51

    Leni: to mělo být 1 a půl kilo brambor,asi jsem se překlepla.Omlouvám se.Jsem ráda,že se to povedlo i tak.Já to dávám na o něco menší pekáček.:o)

  • Adéla Najmanová | 5. 8. 2006 13:51

    Výborný recept! Opravdu si celá rodina pošmákla!Akorát jsem to dělala na velký pekáč (32cm x 42cm) a na horní vrstvu mi nevystačilo skoro žádné bramborákové těsto, a to jsem těsto zadělala z 1,3kg brambor... Jinak chuťově opravdu báječné!

  • Lenka Sch. | 29. 5. 2006 17:24

    Včera večer jsme si recptík přečetli, dneska už uvařili a je to oravdu moc dobroučký :o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Kmín Kysané zelí Majoránka Mouka Párky Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí guláš se zeleninou

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa

Zapečené filé

Zapečené filé

Cukrářská vánočka (mazanec)

Cukrářská vánočka (mazanec)

Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový

Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový

Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Francouzský křehký jablečný koláč

Francouzský křehký jablečný koláč

Borůvková bublanina

Borůvková bublanina

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

63
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
37
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Salát s quinoou a sýrem…
29
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
26
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka s hovězím…
24
Čevapčiči
Čevapčiči

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Zelná buchtička
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact