Na oleji opražíme narkrájenou cibuli, přidáme zelí, na kostičky nakrájený ananas i se šťávou z kompotu, osolíme podle potřeby, opepříme a dusíme do měkka.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza J.
|6. 3. 2008 07:11
Pepíku, ďakujem za radu, hrozienka máme radi, najbližšie určite pridám okrem ananásu aj hrozienka.
Josef Vaníček
|5. 3. 2008 18:37
Takto upravené zelí se ještě vylepší přdáním rozinek při dušení. Přidají chuť a sami zvětší svou velikost a zešťavnatí. Opravdu to zkust, nebudete litovat. Takto upravené zelí se hodí i ke všem masům a hlavně s bramborovým knedlíkem.Pepík.
yveta
|4. 2. 2006 06:15
Terezko, dekuji za tento recept. Je skvely, vsem nam zelicko chutnalo. Dobroucke, jemnoucke a protoze zeli mame radi, tento zpusob jsme doma jedli poprve a bohuzel, ja olizovala jenom varecku. Opravdu, moc dobre, nikdy jsem nemyslela, ze zeli a ananas jde jak se rika "dokupy", ale jde a byla jsem velice mile prekvapena, diky pani Terezce.Jeste jednou moc dekuji ja a cela moje rodina. Tento recept se dostava k tem, jak se rika perla naseho oblibeneho jidelnicku. Chvalim a davam jednulinku.
Tereza Jarčušková
|1. 2. 2006 07:05
Nechcem chváliť, ale mne sa zdala na prvýkrát tá kombinácia zvláštna, ale je skutočne doplňková. Ten ananás so šťavou dáva kapuste zvláštnu jemnú chuť.
Jaroslava Oumarová
|31. 1. 2006 13:49
Jé, sladkokyselé zelí trochu jinak, to vyzkouším:-))