Na oleji zpěníme cibuli a česnek a přihodíme kousky masa, necháme zatáhnout, okořeníme, přidáme rajčata a dusíme. Když je maso měkké, přidáme na nudličky nakrájené zelí a necháme vydusit šťávu
2
Řekové to konzumují s bílým chlebem, dá se podávat s knedlíkem nebo rýží. Nejlepší je druhý den a dá se jíst i zastudena.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka Kristová
|3. 10. 2007 19:59
Marsí, to mě těší, že Řekovi taky chutnalo. Minule jsem k tomu udělala bramborové knedlíky z prášku a hotové nakrájené na plátky jsem je zamíchala do toho zelí a druhý den to bylo úplně super, ty chutě prošly do knedlíků. Šárko, děkuji za děkování :)
Marsí
|2. 10. 2007 13:01
Tak mlsného Řeka mám doma a kupodivu i jemu chutnalo..:-))dávám za jedna
Šárka
|1. 10. 2007 07:46
Dělala jsem už po druhé,tentokrát s haluškami a naprostá mňamka. Opět jsem místo masa dala klobásu.Mňam,mňam.Díky moc autorce za recept.
Šárka
|21. 8. 2007 07:55
Měla jsem v lednici zbytek hlávkového zelí a zkusila tento recept,jen místo masa jsem dala pikantní ostrou klobásu,jinak stejný postup a výsledek byl naprosto výborný.I partner se oblizoval :o)). Mohu jedině doporučit,jednoduché,levné,rychle hotové.Dávám za jedna.
Daniella O.
|16. 8. 2007 19:35
Lenko, vcera jsme meli tohle zelicko k veceri a bylo naprosto uzasne. Jak chutna zastudena nemuzu posoudit, protoze se snedlo drive, nez stihlo vychladnout. Snad to vyjde priste, ale to toho budu muset navarit pekny kotel. Dekuji za recept.