Martine,neptejte se a přidejte,ať si to každý přebere sám,jestli vyzkouší nebo ne.Myslím,že v tomto období se nějaký životabudič bude hodit.
S postupem jara přidávám čím dál víc klíčeného lupení. Vynikající je i šťáva ze zelené pšenice jako zálivka, je to skutečný životabudič ! Mám přidat návod ?
Já jsem sice masožravec ale zeleninu miluju, hlavně čerstvé saláty :o)
Ivano, do zálivky jde vše syrové, rajče a cuketa tomu dodá potřebnou tekutinu. Do hotového salátu můžete vmíchat i zbytek pohanky nebo ji podávat jako přílohu se smaženou cibulkou (pohanka je zimní a zahřívací obilovina).Vegetarián jsem z 99%, cca 1/2 stravy jím syrovou. Klasických receptů je zde fůra, proto přidávám ty "svéráznější" :-)
Martine vy vaříte jen samá zdravá zeleninová jídla (z toho usuzuji že jste vegetarián). Mungo používám často do salátů, ale ten váš vypadá zajímavě. Ty suroviny na zálivku se mixují syrové?