Mísu vymažeme utřeným česnekem. Ledový salát, rajčata, vejce, cibule - vše nakrájíme a vložíme do mísy vymazané česnekem. Tuňáka scedíme a přidáme do mísy. V mističce promícháme bazalku nakrájenou najemno, sůl, pepř, olej a přidáme do salátu. Promícháme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lena
|4. 4. 2007 11:04
To by nahradilo i letní oběd!
Zuzana Vlachová
|3. 4. 2007 17:28
tak si ho natrhejte ja ho taky trhám a píši krájim:)
Miroslava Severová
|3. 4. 2007 14:30
Tak tohle určitě zkusím mám ráda jak všechny ryby, tak zeleninu. Jen chci upozornit, četla jsem někde, že salát se má trhat na kousky a ne krájet. Stykem nože se salátem se prý ztrácejí vitamíny. Nevím jestli je to pravda, ale salát od té doby trhám.