ks
filé z lososa
k dostání v Albertu (netuším kolik g losos v balení má)
1
plechovka
nakládaná kukuřice
s fazolemi (Bonduelle)
Postup přípravy receptu
1
Nakrájíme si zeleninu na stejně velké kousky. Jako první na talíř dávám ledový salát, kukuřici s fazolemi a poté papriku s okurkou. Myslím si, že množství je na Vás. :-)
2
Na olivovém oleji a lžičce másla si orestujeme lososa. Nejprve stranu s kůží cca 2 minuty, otočíme a děláme také 2 minuty. Losos nesmí být vysušený, ale může zůstat lehce narůžovělý.
Podáváme s bagetkou nebo slunečnicovou bulkou. :-)
6
Pozn.: Bohužel nemám lepší foto. Vypadá to, že tam je dresing jen tak naflákáný, ale připravoval si to sám přítel, takže na chlapa je to ok. Místo lososa můžeme přidat kuřecí orestované masíčko, které je v kombinaci s tímto dresingem naprostá jednička. :-) DOBROU CHUŤ!!!