Z dobře omytých listů hlávkového salátu vystříkáme zbylou vodu a rozložíme je na okraji velké mísy. Rajčata pokrájíme na plátky, ředkvičky a okurky na kolečka, fazolky necháme dobře odkapat a vše urovnáme na mísu. Zeleninu můžeme pokropit před podáním zálivkou nebo zálivku můžeme podat v omáčníku zvlášť.
2
Příprava zálivky: Hořčici rozmícháme s octem v hladkou směs, po kapkách vešleháváme olej a šleháme dále, až zálivka je hladká. Dochutíme ji solí a pepřem. Suroviny můžeme také rozšlehat v mixéru. Hned ji použijeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
češtinář
|23. 2. 2014 22:46
tohle myslí nekdo vážne ? vydlickou promichat
cuchta kuchta
|22. 9. 2013 07:24
Tady se nekdo asi zblaznil !!! co to sem davate za recepty to snad ani recept neni.....
Shonn
|12. 7. 2013 07:58
It's a pleasure to find such ratoniality in an answer. Welcome to the debate.
mademoiselle
|21. 6. 2013 23:37
spravne ingedience na fr. dresing je:
lzicka dijonske hortice, balsamico, olivovy olej, stava z citronu, sul, pepr. vydlickou promichat a voila !
mademoiselle
|21. 6. 2013 23:37
spravne ingedience na fr. dresing je:
lzicka dijonske hortice, balsamico, olivovy olej, stava z citronu, sul, pepr. vydlickou promichat a voila !
json
|27. 4. 2013 18:10
tohle myslí nekdo vážne ? francouzská zálivka - Hořčice plnotučná,Ocet,Slunečnicový olej ?
ješte si na tom lidi pochutnavaj ....dobrej joke
Kryštůfek
|9. 6. 2012 20:59
tak doufám že mi to Lukina udělá <3
Lesii
|9. 10. 2010 14:17
Dobrý den, dnes jsem si založila wb, na kterém bych chtěla mít rychlé, ale ovšem dobré recepty. Přičem blog rozjíždím, a byla bych moc ráda, kdyby mi tam někdo zavítal...
Předem děkuji a přeji hezký den
cookbook.blog.cz :-)