Nejdříve si přapravíme "rychlé lečo": cibuli, papriky, rajčata nakrájíme a dusíme cca 15-20 min. Osolíme, opepříme a zakápneme olejem (nejlépe olivovým). Během přípravy leča si pangase osolíme, posypeme kořením na ryby a bylinkami. Hotové lečo (1/2) dáme na dno pekáčku, na lečo položíme pangase, dáme druhou polovinu leča a dáme zapéct asi na 35-45 min. Nejlépe chutná s brambory nebo celozrným pečivem. Je to velice chutná a zdravá večeře.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Adam
|5. 12. 2012 09:28
Ten, kdo sežere takové odpadky, jako tuhle rybu by alespoň neměl ostatním tvrdit, že to je zdravá večeře.
Mae
|8. 1. 2012 16:29
Výborná je taky varianta více na "italský" způsob. Rajcata, cibule a pariky nakrajet na vetsi kousky, osolit a pridat provensalske koreni, lehce osmazit na olivovem oleji. Supnout do trouby a nakonec necht zapect se syrem.. Mnaamka ;)
Martin
|5. 7. 2011 17:05
Je to výborné :-)
Standa+Peťka
|16. 1. 2011 15:46
Čaute lidi, taky to jdeme zkusit, bude to určo dobrota!!! 8-)
.com.au
|26. 12. 2010 14:54
Ta nejhorsi ryba ktera se necha kdekoliv koupit...
Viz: http://www.youtube.com/watch?v=N6N2SX51d7w
anna rezakova
|16. 12. 2009 09:32
je to velmi chutna ryba
Marie Fatrlová
|24. 7. 2009 18:25
Zkuste ještě zalít a zapéct s vejci. Je to výborné !!!!!!!