• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • "Zeleninový" pangas
Napište svůj komentář k receptu

"Zeleninový" pangas

autor: Lenca.R
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
"Zeleninový" pangas
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks pangasius filety
    • 1
      lžička koření na ryby
    • 1
      lžíce bylinky petrželka, libeček, pažitka...
    • 2
      ks paprika
    • 3
      ks rajčata
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve si přapravíme "rychlé lečo": cibuli, papriky, rajčata nakrájíme a dusíme cca 15-20 min. Osolíme, opepříme a zakápneme olejem (nejlépe olivovým). Během přípravy leča si pangase osolíme, posypeme kořením na ryby a bylinkami. Hotové lečo (1/2) dáme na dno pekáčku, na lečo položíme pangase, dáme druhou polovinu leča a dáme zapéct asi na 35-45 min. Nejlépe chutná s brambory nebo celozrným pečivem. Je to velice chutná a zdravá večeře.
2
Tip: Kdo má rád kečup, může si ho přidat do leča.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pangas v sýrovo-smetanové omáčce

Pangas v sýrovo-smetanové omáčce

Pangas na rajčatech

Pangas na rajčatech

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Adam | 5. 12. 2012 09:28

    Ten, kdo sežere takové odpadky, jako tuhle rybu by alespoň neměl ostatním tvrdit, že to je zdravá večeře.

  • Mae | 8. 1. 2012 16:29

    Výborná je taky varianta více na "italský" způsob. Rajcata, cibule a pariky nakrajet na vetsi kousky, osolit a pridat provensalske koreni, lehce osmazit na olivovem oleji. Supnout do trouby a nakonec necht zapect se syrem.. Mnaamka ;)

  • Martin | 5. 7. 2011 17:05

    Je to výborné :-)

  • Standa+Peťka | 16. 1. 2011 15:46

    Čaute lidi, taky to jdeme zkusit, bude to určo dobrota!!! 8-)

  • .com.au | 26. 12. 2010 14:54

    Ta nejhorsi ryba ktera se necha kdekoliv koupit... Viz: http://www.youtube.com/watch?v=N6N2SX51d7w

  • anna rezakova | 16. 12. 2009 09:32

    je to velmi chutna ryba

  • Marie Fatrlová | 24. 7. 2009 18:25

    Zkuste ještě zalít a zapéct s vejci. Je to výborné !!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Cibule Koření na ryby Olej Pangasius Paprika Pepř mletý Rajčata Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Houbová čalamáda

Houbová čalamáda

Jednoduchá pomazánka z ricotty se šunkou

Jednoduchá pomazánka z ricotty se…

Bramboráčky se zelím a slaninou

Bramboráčky se zelím a slaninou

Piškotová mňamka

Piškotová mňamka

Muffiny po belgicku

Muffiny po belgicku

Špaldové sušenky s čokoládou

Špaldové sušenky s čokoládou

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

Mrkvový dort Pedro

Mrkvový dort Pedro

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

126
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
51
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
46
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
40
Klasické lečo
Klasické lečo
37
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

"Uzené" kuřecí se salátem z brambor a kukuřice
"Uzené" kuřecí se salátem z brambor a…
"Viva la Italia" jednohubky
"Viva la Italia" jednohubky
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím zapečené
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
"Zmrzlinová" bílá polévka s fazolemi
"Zmrzlinová" bílá polévka s fazolemi
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do buchet, koláčů nebo závinů
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
  • Recepty.cz
  • "Zeleninový" pangas
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact