Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky. Cibuli rozčtvrtíme a česnek prolisujeme.
2
Do většího hrnce nalijeme 3 litry vody a vložíme zeleninu. Přidáme kostku hovězího masa, osolíme a vložíme dvě kostku bujónu. Přivedeme k varu a vaříme asi 2 hod., dokud není maso úplně měkké.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Evelina K.
|1. 2. 2007 22:57
Recept mam od sve kamaradky a kdyz jsem u ni toto jidlo jedla poprve, take me dost prekvapilo, ze zeleninu ( nakrajenou na vetsi kousky) vari spolecne s masem cele dve hodiny. Moc mi ale pokrm celkove chutnal a pokud se vam to nezda, tak pridejte zeleninu az v poslednich triceti minutach vareni.
Anonym
|1. 2. 2007 16:53
Ta dvě hodiny vařená zelenińa tó musí být věc!
Evelina K.
|1. 2. 2007 14:47
s bujonem je to ale lepsi:o)
Gábina Houšková
|1. 2. 2007 10:03
přijde mi zbytečné dávat kostky bujonu, když se vaří maso