• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zeleninovo-pivní pečeně
Napište svůj komentář k receptu

Zeleninovo-pivní pečeně

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zeleninovo-pivní pečeně
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
    • 1
      kg vepřové maso bez kosti dle chuti: kotleta, krkovice...
    • sůl
    • kmín
    • vepřové sádlo nebo olej
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks česnek menší palička
    • snítka tymiánu nebo rozmarýnu
    • 6
      ks rajčata oloupaná cca 5 -
    • 1
      ks paprika větší
    • pivo - černé (lze použít i světlé 10°)

Postup přípravy receptu

1
Maso osolíme a okmínujeme a necháme nejlépe přes noc odležet v chladu. Pak ho dáme do vymazaného pekáčku s pokrájenou cibulí, česnekem, rajčaty a paprikou, přidáme snítku tymiánu, podlijeme pivem, zaklopíme poklicí či alobalem a dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů dusit téměř doměkka za občasného podlití vývarem nebo vodou a otočení (dle potřeby).
2
Pak odkryjeme a dopečeme dozlatova, případně výpek ještě dosolíme dle chuti. Po vyndání z trouby necháme maso cca 10 minut odpočinout, pak pokrájíme na plátky.
3
Podáváme s bramborem, rýží, bramborovými knedlíky, gnocchi...
4
Pokud holdujeme hovězímu masu, můžeme ho použít stejně jako vepřové.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zeleninovo-masovo-houbový koláč

Zeleninovo-masovo-houbový koláč

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Zeleninovo-sýrový salát s jogurtem

Zeleninovo-sýrový salát s jogurtem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Přikrylová | 11. 3. 2016 21:16

    Skvělá záležitost! Doporučuji.

  • Jitka | 24. 10. 2015 21:18

    Přítel byl spokojený, děkuji za recept :-)

  • janeiro | 18. 1. 2015 14:23

    dal jsem k zelenine kousek jalapeno a pojal jsem peceni ponekud zostra, ale byla to i tak lahudka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Zelenina
Maso Pokrmy Hovězí Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Pečení Dušení Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Paprika Pivo - černé Rajčata oloupaná Snítka tymiánu Sůl Vepřové maso Vepřové sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Papriky plněné hermelínem

Papriky plněné hermelínem

Kuře na cibuli v římském hrnci

Kuře na cibuli v římském hrnci

Kmínový chlebík

Kmínový chlebík

Kozí brada - novoroční zelňačka

Kozí brada - novoroční zelňačka

Marlenka na můj způsob

Marlenka na můj způsob

Vajíčková pomazánka IV.

Vajíčková pomazánka IV.

Smažené bramborové placičky

Smažené bramborové placičky

Květákové placičky se šunkou

Květákové placičky se šunkou

Grilované brambory s česnekem

Grilované brambory s česnekem

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

15
Dýňové muffiny
Dýňové muffiny
15
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
13
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
12
Dršťková polévka z václavek
Dršťková polévka z…
12
Gyoza knedlíčky
Gyoza knedlíčky

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz 75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Zeleninové žervé
Zeleninové žervé
Zeleninovo-masovo-houbový koláč
Zeleninovo-masovo-houbový koláč
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Zeleninovo-sýrový salát s jogurtem
Zeleninovo-sýrový salát s jogurtem
Zeleninovo-zelný mix
Zeleninovo-zelný mix
Zeleninový boršč
Zeleninový boršč
  • Recepty.cz
  • Zeleninovo-pivní pečeně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact