Brokolici, mrkev a cibuli nasekáme nebo nastrouháme najemno. Brambory nastrouháme také najemno, vymáčkneme z nich vodu, smícháme se zeleninou a ostatními surovinami.
2
Placičky smažíme na rozpáleném oleji dozlatova z obou stran a pokládáme na ubrousky, které nám vysají přebytečný tuk.
3
Jako dresing můžeme použít tatarku a pikantně si ji dochutit.
Spíše mě zaráží její projev, každý se může splést a proto je na chybu upozorněn. Čím méně lidí chybu uvidí tím přeci lépe, ale její vystupování je teda příšerné. Hlavně že má recept na bramboráky se zeleninou a k tomu plácnout tatarku v sekci středně obtížné :-D A prý že paní Iva neumí vařit :-D No je tu očividně nová, bude si muset na kritiku zvyknout :-) ;-)
anonym
|8. 7. 2014 14:01
lucyblack: bravo! :-D slečna G si zřejmě myslí, že nás tu může všechny tahat za nos a že si nevšimnem jak se recepty mění :-D
Dobrý den, prosím? Jsem pravidelný uživatel stránek recepty.cz a pravděpodobně jedna z osob, kterým jsou recepty směřovány. Pokud mi nerozumíte, napíši to Vaší řečí: Sakra co je ti do toho? :-P