Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Galantina z kuřete
Hermelínové jednohubky
Banánový dort
Velikonoční mrkvový beránek
Nivová pomazánka II.
Pečené kuřecí se zeleninovou rýží
Houbové kroupy se zelím
Květák s mletým masem po boloňsku
Zapečené lilky
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky