Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Šalamounské řezy
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Neobvyklý kuskus
Zavařená červená paprika
Kuskus s tuňákem a zeleninou
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Svíčková dle Ládi Hrušky
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros