Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Florentský telecí řízek
Zeleninový salát se sýrem a šunkou
Pečené brambory s anglickou slaninou
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Bůčková roláda v alobalu
Plněná cuketa II
Babiččina bramborovo-maková bábovka
Tymiánové hovězí se zeleninou
Pečená kambala s tymiánem
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake