Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Bábovka s vaječným koňakem
Léčivý med malé vyděračky
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Cheesecake IV.
Sněhové pusinky
Citronový dort (řezy) s želé
Cejn na bylinkách
Zapečené kuřecí s rajčaty
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Dýňové rizoto
Ginger shot