Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Mexické "Guacamole"
Flamendří česnečka
Arabské lodičky pide s různými…
Kokosový koláč
Nivové kremrole
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Kávová poleva
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Palačinky nejrychllější nejchutnejší…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Chřest s křupavou posýpkou a…
Rebarborový džem s vanilkou
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory