Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Buchta alá medovník
Kynuté pletýnky - smažené
Gulášová krkovička
Citronovo-makové muffiny
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Okoun na másle a kmínu
Filet z candáta se šťouchaným…
Salát Caesar s kuřetem
Domácí rybízová marmeláda
Krůtí špízy yakitori
Jahodové nanuky
Cuketovo-brokolicový krém
Domácí zázvorovo-citronová limonáda
Poke bowl s lososem
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger