Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Zapékaná zelenina se sýrem
Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce
Perníčky - hned měkké
Růžičková kapusta po indicku
Kotlety na šlehačce
Jablečný závin
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Marocké masové koule s kapustičkami a…
Domácí rybízová marmeláda
Krůtí špízy yakitori
Jahodové nanuky
Cuketovo-brokolicový krém
Domácí zázvorovo-citronová limonáda
Poke bowl s lososem
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger