Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Krupicové flameri
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky
Skotská vejce
Bramborové knedlíky ze studených…
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Řízky v klobásovém zelí
Chilli con carne s kořením
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě