Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Křenová omáčka
Brokolice na španělský způsob
Humrové chlebíčky
Jiříkův biskupský chlebíček
Roláda se šlehačkou
Sýrové koláčky z listového těsta
Kapustová polévka s vločkami a…
Pravé řecké Pasticcio
Hrníčková kynutá bábovka s makovou…
Fazolky nakyselo s vejci
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger