Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Celerová pomazánka na chlebíčky
Hnětynky
Rychlé chuťovky nejen ke kávě
Ledový salát s česnekovo-koprovou…
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Bramborové nočky s medvědím česnekem
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Fenyklová polévka
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem