Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Hovězí pečeně na divoko
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Gulášová polévka z předního hovězího…
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Salát z quinoy a sušených rajčat
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Kyšková buchta s třešněmi
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree