Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Carpaccio z lososa
Vepřová krkovice se šlehačkou
Víno z bezinek
Gulášová polévka II.
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Pomazánka se sýrem cottage
Batátové bramboráky
Buchta z cizrny
Zeleninové pohankové "rizoto"
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Chřestové Caprese
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč