Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Kremrole se šlehačkou
Česneková omáčka
Výborný dresing
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Churros
Nutella roláda
Indický chléb (Naan / Chapati)
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest