Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Vepřová kýta Ježibaba
Mléčná rýže se skořicí
Vepřové na houbách s fazolkami
Bramborovo - květáková polévka s…
Bramborové hrudky - smažené
Kuřecí roláda s dýní
Dort s čokoládovým krémem
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Boloňské špagety
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…