Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Dobrý makovec
Široké nudle s kuřecím masem a nivou
Srdíčka na smetaně
Hrstkové ovocné knedlíky
Karamelový dort
Rychlé kuřecí nudličky
Tvarohový koláč s třešněmi II.
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Meruňkový dort (řez) - nepečený
Lepenice s trhaným uzeným
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky