Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Mrkvový salát
Grilované cukety a lilky v olejovo…
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Tvarohový biskupský chlebíček
Limetkový cheesecake s borůvkami
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Špenátové těstoviny se sýrem -…
Barevná karamelová lízátka
Maková bábovka hrníčková a rychlá
Vietnamská polévka
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky