Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Díratá buchta z čokoládových figurek
Netradiční rybízové řezy
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Nepečený ovocný dort s vaječným…
Kokosovo-ananasový dort
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Řízky v klobásovém zelí
Krém z dýně hókaidó
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Buřty na pivě
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou