Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Italská omáčka
Malínský špaček od sestry Ireny
Odpalované větrníčky s vanilkovou…
Osvěžující jogurtový koláč
Listové rohlíčky s nivou
Jehněčí kotlety - grilované
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Těstoviny zapečené s květákem a…
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies