Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Těstovinový salát s tofu
Jiný houbový gulášek
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Vepřové maso v alobalu
Piškotové řezy s marmeládou a krémem
Jednoduchý ovocný koláč
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše