Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Kakaová buchta s polevou
Barevný kuskusový salát
Bábovka s mandarinkami-velká
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Zapečený flatbread s kuřetem a…
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky