Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…
Senzační řezy z velkého plechu
Vynikající pomazánka z nivy
Salátový dresing
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Jednoduchý rybí guláš se zeleninou
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Kořeněný patizon v těstíčku
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Čočka na kyselo
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi