Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Ostrá pomazánka s pivem
Malínský špaček od sestry Ireny
Světová pomazánka na chlebíčky
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Kuře pečené s rýží
Salát z grilované zeleniny
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Pařížské řezy ....Danča
Topinky s ricottou a grilovanou…
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…