Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Tvarohový koláč s jahodami
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Skvělá ryba se zeleninou
Kuřecí prsíčka v tatarce
Panenka se šalotkou
Mexický předkrm Guacamole
Hermelínové řízky
Rajská omáčka z džusu
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Rozkvetlý chléb
Strakaté blondie
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč