Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Hruškový koláč II.
Bílý chléb dokonalý
Celerová pomazánka III.
Čokoládová bábovka ze zakysanky
Ovocný koláč se žmolenkou
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Kuřecí piccata
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč