Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Vídeňské ořechové rohlíčky
Ledový salát se smetanou
Cuketové matesy II.
Jablkové řezy V.
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Hlíva v těstíčku
Lembas (Elfí chléb)
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Pečené kuře s nádivkou
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodové knedlíky raz dva
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Třešňový koláč s tvarohem