Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Dort od krtka
Ukrajinský boršč II.
Třešňové halušky
Tvarohová štola s rozinkami
Dortík s pudinkovým krémem,…
Kynuté skořicové uzlíky
Kokosový piškot - korpus
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Koka dort
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Rybízový koláč jako od babičky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry