• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zeleninová rýže s přírodním masem
Napište svůj komentář k receptu

Zeleninová rýže s přírodním masem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zeleninová rýže s přírodním masem
Zeleninová rýže s přírodním masem
Zeleninová rýže s přírodním masem
Zeleninová rýže s přírodním masem
Zeleninová rýže s přírodním masem
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 350
      g maso vepřové, drůbeží, králičí - dle chuti
    • koření dle chuti: kari, grilovací, gyros, steakové...
    • olej
    • 350
      g rýže parboiled nebo jiná, námi oblíbená
    • zeleninový vývar (může být z kostky)
    • sůl a pepř dle chuti
    • 1
      ks pórek
    • 2
      ks mrkev
    • 3
      ks paprika barevné
    • 1
      ks cuketa mladá
    • 3
      hrst zelené fazolky čerstvé nebo rozmražené 2 -
    • sojová omáčka dle chuti
    • sýr - Emantál, Gouda... není nutný

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájíme na kousky, okořeníme a necháme chvíli proležet. Poté orestujeme na rozpáleném oleji dozlatova.
2
Rýži uvaříme v zeleninovém vývaru podle návodu.
3
Na oleji orestujeme očištěnou a pokrájenou mrkev, fazolky a papriku, pak přidáme pokrájený pórek a nakonec pokrájenou cuketu. Dochutíme až nakonec solí, pepřem a sojovou omáčkou.
4
Do uvařené rýže vmícháme orestované maso i s výpekem, orestovanou zeleninu a promícháme. Podáváme ihned. Před podáváním můžeme posypat sýrem.
5
K zelenině můžeme přidat i houby (žampiony...), kukuřici, hrášek - vše dle vlastního výběru a chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hlíva s přírodním masem - minutka

Hlíva s přírodním masem - minutka

Cuketovo-rajčatový salát s přírodním sýrem

Cuketovo-rajčatový salát s přírodním…

Dýně s přírodním plátkem - minutka

Dýně s přírodním plátkem - minutka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamila Leštinová | 23. 3. 2017 10:23

    Bylo to výborné <3

  • Peroutková | 24. 1. 2014 10:37

    Já rýži vařím kvůli manželovi málo, ale takto připravená i jemu vyloženě zapadla. Děkuji za inspiraci!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Rýže Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Králičí Zelenina
Maso Pokrmy Králičí Z rýže Ze zeleniny Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cuketa Koření Maso Mrkev Olej Paprika Pórek Rýže Parboiled Sojová omáčka Sůl Sýr Zelené fazolky Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová kaše

Bramborová kaše

Vepřová pečeně na rozmarýnu

Vepřová pečeně na rozmarýnu

Třešňový džem s rybízem

Třešňový džem s rybízem

Pikantní škvarková pomazánka nejen na topinky

Pikantní škvarková pomazánka nejen na…

Žemlovka s tvarohem a jablky

Žemlovka s tvarohem a jablky

Krachle z listového těsta

Krachle z listového těsta

Perníčky - hned měkké

Perníčky - hned měkké

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou zeleninou

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…

Hrášková polévka se slaninou

Hrášková polévka se slaninou

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

48
Bramborovo-cuketové placičky s balkánským sýrem
Bramborovo-cuketové…
34
Francouzský toast ze zbylé vánočky nebo mazance
Francouzský toast ze…
23
Hruškový / Jablečný rýžový nákyp
Hruškový / Jablečný…
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Zrádci se rychle rozjíždí, ale... Problémy s první misí!

Zrádci se rychle rozjíždí, ale... Problémy s první misí!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Další doporučené recepty:

Zeleninová polévka zdravě a chutně
Zeleninová polévka zdravě a chutně
Zeleninová roláda
Zeleninová roláda
Zeleninová rýže
Zeleninová rýže
Zeleninová smaženice s vločkami
Zeleninová smaženice s vločkami
Zeleninová směs na špagety
Zeleninová směs na špagety
Zeleninová směs s okurkami
Zeleninová směs s okurkami
  • Recepty.cz
  • Zeleninová rýže s přírodním masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact