• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Zeleninová pánev s vepřovým masem
Napište svůj komentář k receptu

Zeleninová pánev s vepřovým masem

autor: AnetkaTom
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 12
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zeleninová pánev s vepřovým masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 1
      ks vepřová pečeně 150 g
    • 1
      ks cibule
    • 100
      g celer
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • 2
      ks rajče
    • 0,50
      ks pórek Větší
    • 1
      ks čerstvé žampiony Větší
    • 40
      ml sojová omáčka Dle chuti
    • mořská sůl Dle chuti
    • pepř mletý Dle chuti
    • 160
      g jasmínová rýže

Postup přípravy receptu

1
Rýže:
2
Jasmínovou rýži uvaříme dle návodu - můžeme ji 30 minut předem namočit do studené vody, pro delší zrna.
3
Zeleninová pánev:
4
Nejdříve pořádně opláchneme a zpracujeme veškerou zeleninu:
5
- cibule - nakrájíme na středné velké kostičky,
6
- celer, paprika, rajčata - nakrájíme na kostičky o podobné velikosti jako cibule,
7
- pórek - nakrájíme na kolečka, která následně ještě min. přepůlíme,
8
- žampiony - nakrájíme na tenčí plátky, které ještě 2x přeřízneme.
9
Vepřovou pečeni omyjeme, osušíme a následně nakrájíme na tenké nudličky. Nudličky osolíme a opepříme.
10
V pánvi rozehřejeme trochu oleje, na který vložíme vepřovou pečeni. Přidáme trochu sojové omáčky. Až se maso zatáhne, přidáme cibuli a zalijeme trochou sojové omáčky a přidáme sůl a pepř. Po chvíli přidáme do směsi celer, aby nám změkl. Opět přidáme trochu sojové omáčky se solí a pepřem. Necháme chvíli povařit, aby nám změkl celer. Následně postupně přidáme papriku a rajčata, vždy s trochou sojové omáčky, solí a pepřem. Nakonec přidáme pórek a žampiony, promícháme a chvíli povaříme.
11
Sojové omáčky přidáváme vždy jen trochu. Není třeba z ní vytvářet omáčku, to udělá zelenina (hlavně rajče) sama. Stačí jen, aby byla zelenina vždy lehce zabarvená od sojové omáčky. Sůl a pepř také přidáváme dle našeho zdravotního stavu a chuti. Pokud přidáme pepř pokaždé, bude mít jídlo nakonec příjemně pikantní chuť.
12
Servírování:
13
Rýži vložíme na talíř a zeleninovou pánví ji zalijeme, aby mohl strávník rychleji a lépe promíchat zeleninu s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zeleninová pánev

Zeleninová pánev

Zeleninová pánev s Tofu a rýží

Zeleninová pánev s Tofu a rýží

Kapustová kaše s vepřovým masem + polévka

Kapustová kaše s vepřovým masem +…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Vepřové Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Čerstvé žampiony Cibule Jasmínová rýže Mořská sůl Paprika - žlutá Pepř mletý Pórek Rajče Sojová omáčka Vepřová pečeně
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Košíčky isidor

Košíčky isidor

Zámecká drůbeží játra

Zámecká drůbeží játra

Králík v zelenině s hořčicí

Králík v zelenině s hořčicí

Sypaný koláč

Sypaný koláč

Plněné knedle ve vajíčku

Plněné knedle ve vajíčku

Ostružinový dezert

Ostružinový dezert

Cuketová bábovka s ovocem

Cuketová bábovka s ovocem

Koláč s hruškovým / jablečným rozvarem - kynutý

Koláč s hruškovým / jablečným…

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

95
Rajská polévka (nejen) s fazolemi
Rajská polévka (nejen) s…
81
Krémová houbová polévka
Krémová houbová polévka
49
Křupavý jarní salát
Křupavý jarní salát
47
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
44
Topinky se smaženicí
Topinky se smaženicí

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Blesk.cz Divoký večírek ČT: Trojan s pivem v každé ruce, Dvořák s blondýnou i něžnosti Čermáka

Divoký večírek ČT: Trojan s pivem v každé ruce, Dvořák s blondýnou i něžnosti Čermáka

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Zeleninová pánev s vepřovým masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact