Na první pánvi si rozpálíme olej na střední teplotu a přidáme na středně velké kousky nakrájené tofu, pánev by měla být větší aby každý kousek tofu měl své místo a mohl se otáčet. Toto je velmi důležitě, protože se nám tofu musí osmažit z každé strany.
Na druhou klidně hlubší pánev si dáme olej, na proužky nakrájenou cibuli, papriku. Necháme osmažit do změknutí, přidáme koření a sójovku. Nyní se budeme snažit vytvořit omáčku, nebudeme ale zalévat vodu, nýbrž si nabereme trochu vody z hrnce ve kterém se nám vaří rýže, a zalijeme. Necháme podusit a hlídáme ať se nám voda úplně nevypaří. Proto vaříme na menším či středním plameni.
Mezitím si hlídáme smažené tofu, které obracíme pomale na všechny strany. Jakmile uvidíme že nám tofu zhnědlo ze všech stran, vypneme vařič, a dáme tofu bokem.
5
Vracíme se k pánvi se zeleninou, kde stále udržujeme vodu z rýže, do ní přisypeme osmažené tofu a opět přidáme vodu z rýže. Tento postup nám zaručí že se nám udělá chuťově skvělá omáčka :) Kolik ji však chceme, záleží na Vás. Já ji vždy chci hodně tudíž přidávám hodně vody z rýže. Necháme vše ještě povařit společně na menším plameni a podáváme s rýží.